ASP NO LIMIT

Bij Dilaw Greenfield Advocaten houden we van uitdagingen! Dit niet enkel op juridisch territorium maar ook tot op de skipistes! Onze medewerkers dragen, op privé vlak, het hart op de juiste plaats, en voor sommigen komt daarbij nog eens een grote passie voor de wintersport. Dit gecombineerd levert het ideale recept om onze warme steun te verlenen aan het schitterende ASP NO LIMIT project: hét ski en snowboard team voor personen met een fysieke en/of verstandelijke beperking.

Sneeuwsport is voor velen een van de hoogtepunt van het jaar. Passies delen doen we graag, wat ook het doel is van ASP NO LIMIT. Zij streven ernaar om de geliefde wintersport voor iedereen toegankelijk te maken. Dit is zeker geen gemakkelijke opdracht, maar met de perfecte, persoonlijke ondersteuning is het zeker niet onmogelijk!

De leden van ASP NO LIMIT zijn voornamelijk personen met een verstandelijke en/of fysieke beperking. Daarbij leggen ze vooral de nadruk op personen met een visuele en auditieve beperking, alsook personen die gebruik zullen maken van een zitski. Nadat ze in de skischool de nodige basiskennis opdeden, kan men bij ASP NO LIMIT komen oefenen of trainen.

De begeleiders zullen op maat van de deelnemer hun niveau trachten te verhogen, zodat ze recreatief kunnen genieten van de wintersportmircrobe, en, waarom niet, zelfs deelnemen aan nationale en internationale wedstrijden!

Meer informatie vindt u op hun website: http://nolimit.asp.ski/